Close

Sangundervisning v/ Louise Kofoed

Har du lyst til at lære din stemme bedre at kende – finde ud af, hvad den egentlig kan?

Har du svært ved at nå de høje toner? Kæmper du ofte med hæshed? Eller med at stemmen ”knækker”? Drømmer du om at kunne udfolde dig mere frit, når du synger? Eller fortolke en sang, så den kravler helt ind under huden på publikum? Måske oplever du udfordringer med rytme eller gehør? Måske kæmper du med nervøsitet eller dårligt selvværd som sanger?

Hvis du kan nikke ”ja” til en eller flere af ovenstående udfordringer, så kan sangundervisning være en rigtig god idé for dig. Men også bare, hvis du synes, det er fedt at synge, og har lyst til at dyrke det lidt mere. Sang er nemlig ikke kun noget for nogle få udvalgte heldige, som er født med en fed stemme. Alle kan lære at synge. Og alle kan arbejde med deres stemme.

I en sangtime arbejder vi med de ting, du vælger at sætte fokus på. Du bliver udfordret og får redskaber til at bruge din stemme, så det lyder godt og føles rart. Undervisningen skræddersyes til dig og dine behov. 

Jeg underviser både børn og voksne. 

Kontakt mig for at høre mere

Priser og tider for sangundervisning

400 kr. for 1 time (55 minutter). 
Ved køb af 5 sangtimer samlet tilbyder jeg et “klippekort” for 1.700 kr. samlet. (Spar 300,-). Sangtimerne skal bruges inden for en periode på ½ år.

250 kr. for en halv time (25 minutter). 
Ved køb af 5 sangtimer tilbyder jeg et “klippekort” for 1.100 kr. samlet. (Spar 150,-). Sangtimerne skal bruges inden for en periode på ½ år.

Jeg underviser mandag eftermiddag og torsdag eftermiddag mellem 14 og 18. Undervisningen foregår typisk i Nazaret kirke, Ryesgade 105, 2100 Kbh Ø. Kontakt mig for at høre mere eller aftale en tid på: sang@louisekofoed.dk