Sanger til bryllup


Sanger til bryllup eller anden festlig lejlighed

Har du brug for en sanger til bryllup, fødselsdag eller en anden festlig lejlighed? Så hiv fat i mig og få et uforpligtende tilbud. Jeg vil gerne være med til at gøre jeres store dag helt speciel!

Louise Kofoed som sanger til bryllup

En sang er en af de bedste gaver, du kan give. Når jeg synger, oplever jeg, at jeg kan udtrykke ting, som ord ikke kan klare alene. Noget, som vækker genklang i tilhørernes hjerter og åbner op for de store følelser, som det sommetider er så svært at give plads til. Sang kan være forløsende, begejstrende, bevægende, opløftende. Måske mærker man en lille rislen ned af ryggen og får en tåre i øjenkrogen. Måske bliver man begejstret og fuld af energi. En sang er personlig og fuld af følelser. Og ikke mindst kan en sang være en fed overraskelse på en festdag.

Drømmer du om at give en sang til din kommende brudgom / din bedste veninde, der skal giftes / din mormor, der fylder år / din kobberbrud – eller en helt syvende festlig lejlighed? Så kontakt Louise Kofoed på sang@louisekofoed.dk.

Måske har du lige en helt bestemt sang i tankerne. Måske skal vi hjælpes ad med at finde den helt rigtige. Uanset hvad, så er det mit mål som sanger til bryllup eller anden fest at give jer lige præcis den uforglemmelige oplevelse, som I drømmer om til jeres fest.  Lad os tage en god snak og finde ud af, hvordan vi kan opfylde jeres drøm!

Jeg er selv uddannet sanger fra Complete Vocal Institute og synger de fleste genrer – primært pop, gospel, soul og jazz. Nedenfor kan du høre et eksempel på en sang, jeg selv holder meget af.

Priser & praktisk for sanger til bryllup

Min grundpris som sanger til bryllup el.lign. er 2.000 kr. for 1-2 sange. Dertil kommer transport (hvis det er langt fra København, hvor jeg bor) og evt. andre udgifter (hvis der skal bruges og transporteres særligt udstyr el.lign.). Jeg synger som udgangspunkt à capella, men kan også fint alliere mig med en musiker, hvis det ønskes. Jeg har nogle stykker på speed dial i forskellige prisklasser. Ønskes en duet/en gruppe, har jeg også flere dygtige sangerkolleger, jeg kan hive fat i.


Fortæl mig om din drøm!

Send mig en mail på sang@louisekofoed.dk og fortæl mig om, hvad du drømmer om. Så snakker vi sammen og finder den allerbedste løsning!

Kontakt Louise Kofoed for et uforpligtende tilbud!

Sangundervisning v/ Louise Kofoed

Er det dig selv, der skal synge sangen på den store dag?Bliv klar til selv at synge!

Måske er det slet ikke mig, der skal synge til din fest. Måske er det dig selv, der drømmer om at synge en sang, der er helt speciel for dig og din kære. I så fald er du også velkommen til at booke en tid til sangundervisning, så vi sammen kan sørge for, at du er tryg og sikker på, hvordan sangen skal synges på den store dag.

Læs mere om sangundervisning v/ Louise Kofoed her