Opstartstilbud: 20% på sangtimer i august!

introtilbud

For at fejre min nye hjemmeside kører jeg et ekstraordinært tilbud i august og kun i august: 20% på sangtimer!

Du kender det garanteret godt: Du er tilbage fra en dejlig, men alt for kort sommerferie. Arbejdet/studiet/hverdagen kalder, og efteråret virker meget langt. Hvorfor ikke forkæle dig selv med noget godt? Jeg taler ikke om chokolade eller kager, som sætter sig på sidebenene, eller shoppingture, som lænser din pengepung. Jeg taler om noget, som fylder din hverdag med glæde og overskud: nemlig sang!

I anledning af, at jeg har lanceret min nye hjemmeside louisekofoed.dk, kører jeg et ekstraordinært tilbud i august 2017: 20% på sangtimer:

½ time: 200 kr. (normalpris: 250,-)
1 time:  320 kr. (normalpris: 400,-)

Kom og syng med mig, og giv din stemme lidt ekstra kærlighed og opmærksomhed. Jeg er sikker på, at vi får det sjovt sammen, og at du får noget godt input at arbejde videre med.

Tilbuddet kan bruges til 1 sangtime pr. person. Herefter gælder almindelige priser. Du kan bruge sangtimen selv – eller give den som en gave til en, du holder af. Sangtimen skal købes og bruges inden udgangen af august. Tilbuddet gælder, så længe jeg har ledige tider. Normalt underviser jeg primært mandag og torsdag eftermiddag, men i de første 2 uger er jeg lidt mere fleksibel med tider.

Del gerne tilbuddet med alle, du kender!

Kontakt mig på sang@louisekofoed.dk for at booke din tid.

Læs mere om sangundervisning her: Sangundervisning.


One response to “Opstartstilbud: 20% på sangtimer i august!”

Leave a Reply