Om Louise Kofoed


Hvem er Louise Kofoed?
Louise Kofoed er certificeret sanger og vocal coach fra Complete Vocal Institute og arbejder til daglig med musik og kommunikation i Folkekirken.

Jeg hedder Louise Kofoed. Til daglig arbejder jeg som kirkemusiker & kommunikationsmedarbejder i Fredens-Nazaret kirker på Østerbro, hvor jeg bl.a. leder børne- og ungdomskor og rytmisk band, arbejder med babyrytmik og meget andet. Jeg elsker at inspirere folk med musikalitet og sangglæde – og at hjælpe børn og voksne med at erfare, hvor meget deres stemme egentlig kan.Oprindeligt er jeg uddannet cand.mag. i retorik med sidefag i musikvidenskab. Jeg er vokset op i et hjem med klaver (eller rettere: flygel) og jeg har sunget og spillet, siden jeg var helt lille. Faktisk har min mor (som selv var musiklærer) fortalt mig, hvordan jeg som knapt 1-årig kunne rette hende, når hun sad ved klaveret med mig på skødet og spillede de klassiske stykker, hun havde øvet, mens hun ventede mig. Så snart der kom en forkert tone, røg min små, fede babyfingre ned i tangenterne: “Om igen, mor!”. Spillede hun rigtigt, var alt selvfølgelig fryd og gammen. Bortset fra, at jeg åbenbart var en lidt krævende baby i fht. korrekt klaverspil, har sang og musik altid fyldt mig med en enorm glæde og fred, og jeg ønsker, at mange flere skal opleve, hvor stor en gave musik er i vores liv. I dag er jeg i øvrigt bedøvende ligeglad med, om folk laver fejl – bare der er sjæl og nerve i det musik, de leverer! Louise Kofoed: CVT Vocal Coach

Jeg er certificeret vocal coach fra Complete Vocal Institute i København (færdiguddannet i juni 2020). Jeg underviser og synger ud fra Cathrine Sadolins Komplet Sangteknik. Jeg synger selv primært inden for genrerne gospel, pop, soul og jazz. – LÆS MERE OM LOUISE KOFOED SOM SANGER HER: SANGERJeg underviser med stor indlevelse og en god portion humor. Jeg kan lide en afslappet atmosfære, hvor det er okay at begå fejl og blive klogere. Og hvor vi inspirerer hinanden gensidigt.– LÆS MERE OM LOUISE KOFOED SOM SANGUNDERVISER HER: SANGUNDERVISNING– LÆS MERE OM LOUISE KOFOED SOM KORLEDER HER: KORLEDELSEKontakt mig på email: sang@louisekofoed.dk for at høre mere.

Kontakt Louise Kofoed for mere info