Close

Hvem er jeg?

Jeg hedder Louise Kofoed. Til daglig arbejder jeg som kirkemusiker & kommunikationsmedarbejder i Fredens-Nazaret kirker på Østerbro, hvor jeg bl.a. leder børne- og ungdomskor og rytmisk band, arbejder med babyrytmik og meget andet. Jeg elsker at inspirere folk med musikalitet og sangglæde – og at hjælpe børn og voksne med at erfare, hvor meget deres stemme egentlig kan.

Oprindeligt er jeg uddannet cand.mag. i retorik med sidefag i musikvidenskab. Jeg er vokset op i et hjem med klaver (eller rettere: flygel) og jeg har sunget og spillet, siden jeg var helt lille. Sang og musik har altid fyldt mig med en enorm glæde og fred, og jeg ønsker, at mange flere skal opleve, hvor stor en gave musik er i vores liv.

Jeg kender personligt til mange af de udfordringer, man kan have med sin stemme – og jeg har erfaret, hvor mange problemer en god sangteknik kan løse op for. Hvor meget potentiale, man kan slippe fri i sin stemme, når man synger på en god og sund måde. Den oplevelse brænder jeg efter at give videre til andre gennem sangundervisning og korledelse!

Jeg er p.t. i gang med at uddanne mig til certificeret sanglærer på Complete Vocal Institute i København. Jeg har færdiggjort første år og forventer at blive certificeret CVT vocal coach i 2020. Jeg underviser og synger ud fra Cathrine Sadolins Komplet Sangteknik. Jeg synger selv  primært inden for genrerne gospel, pop, soul og jazz.

Jeg underviser med stor indlevelse og en god portion humor. Jeg kan lide en afslappet atmosfære, hvor det er okay at begå fejl og blive klogere. Og hvor vi inspirerer hinanden gensidigt.

Kontakt mig på email: sang@louisekofoed.dk for at høre mere.

Foto: Bettinna Bech

En varm sangerinde med stor indlevelse

Jeg elsker at synge! Om det er alene under bruseren om morgenen eller til en koncert foran en stor forsamling, så er sang bare noget af det bedste, jeg ved! Jeg bliver i godt humør og glemmer de fleste problemer, når jeg synger. Jeg oplever også, at jeg kan udtrykke ting gennem sang, som ord ikke kan klare alene. Noget, som måske vækker genklang i tilhørernes hjerter. Min stemme beskrives typisk som varm og “soulful” – men lyt til klippet nedenfor, og bedøm selv.

Every Breath you take (Postmodern Jukebox-version)

Sted: Complete Vocal Institute

26. maj 2018

Pianist: Christian Asmussen

(Den mærkelige støvle skyldes en brækket ankel 😉 )