Gratis prøvetimer i august 2018


Hvor ofte lader vi ikke økonomien stå i vejen for ting, vi har lyst til at prøve af? “Jeg kunne egentlig godt tænke mig at prøve at gå til sangundervisning/yoga/syning/karate [indsæt selv flere eksempler] – men det er også lidt dyrt… Ej, jeg dropper det bare og bruger pengene på noget fornuftigt i stedet, såsom husleje og havregryn.”

Kender du dén tankerække? Det ved jeg i hvert fald, at jeg selv gør. Nøj, hvor er jeg gået glip af mange gode oplevelser på den konto. Og jeg har mødt rigtig mange mennesker, som har virkelig meget lyst til at gå til sang, men som ikke lige kan finde pengene til det.

Oh well, engang imellem er vi nødt til at være voksne og tænke på økonomien. Men jeg har besluttet, at det i hvert fald ikke skal være noget så kedeligt som penge, der afgør, om du får prøvet sangundervisning af. Derfor tilbyder jeg gratis prøvetimer hele august! Yes, jeg sagde gratis. Og helt uforpligtende.

Hvis du aldrig har haft en sangtime hos mig før, så kan du komme og få 25 minutter (værdi: 250 kr.), hvor vi arbejder med lige præcis det, du har lyst til. Hvor det bare handler om dig din stemme. Det synes jeg nemlig, at alle har fortjent at prøve af mindst én gang. Også selvom man ikke har et pengetræ voksende i haven 😉

Tilbuddet gælder hele august, så længe jeg har tider. Du kan booke din session allerede nu på sang@louisekofoed.dk. Skriv endelig også, hvis du har spørgsmål til sangundervisning.

Læs mere om sangundervisning her: SANGUNDERVISNING


Leave a Reply