Close

Gospelkorledelse v/ Louise Kofoed

Louise Kofoed er en ambitiøs og underholdende korleder med fokus på sund sangteknik, kreativitet, musikalitet og et varmt fællesskab.

I mine kor griner vi meget, vi er meget kærlige – og så har vi et ret højt ambitionsniveau. Ikke fordi vi skal være perfekte – men fordi det er sjovt at udfordre sig selv og blive dygtigere. Med plads til at begå fejl og fjolle undervejs.

Vi lægger også stor vægt på det sociale. På at få nye venner, kende hinanden og have tillid til hinanden. På at synge nogle fede koncerter sammen, holde workshops, hyggeaftener og meget andet.

P.T. har jeg fast mine 2 Gospel Generation-kor i Nazaret kirke, et månedligt minikor for 3-5-årige samt kirkens rytmiske band, som medvirker ved gudstjenester. Derudover har jeg også ca. to lejlighedskor om året for voksne sangere, og jeg laver gospel teambuilding i virksomheder, og vikarierer i andre gospelkor. 

Jeg har læst Musikvidenskab på KU og læser P.T. til certificeret Vocal Coach på Complete Vocal Institute., Jeg har ledt gospelkor siden 2013 og rytmiske bands siden 2005.

Kontakt Louise Kofoed for at høre mere om korledelse
Gospel Teambuilding

Skal I lave noget teambuilding i din virksomhed? At synge gospel sammen er en sjov måde at lære hinanden bedre at kende på som kolleger. Mange virksomheder benytter sig af gospel teambuilding, fordi det giver en masse god energi ind i medarbejdergruppen; det udfordrer os til at arbejde sammen og lytte til hinanden; og så er det bare en fantastisk succesoplevelse, når man i løbet af en times tid går fra at være en gruppe, som aldrig har sunget sammen før – til at være et swingende gospelkor, der faktisk lyder fedt!

Og jeg mener virkelig, at alle kan komme til at lyde fedt. Jeg kan lokke vellyd ud af de mindste, mest uerfarne grupper af sangere ved at benytte nogle enkle, velafprøvede tricks, som virker på alle. 

Er du interesseret i at prøve gospel teambuilding af i din virksomhed?  Så kontakt mig på sang@louisekofoed.dk og få et tilbud!

Kontakt Louise Kofoed for at høre mere om Gospel Teambuilding