Gospelkorledelse


Gospelkorledelse v/ Louise Kofoed

Louise Kofoed er en kompetent, ambitiøs og underholdende korleder med fokus på sund sangteknik, kreativitet, musikalitet og et varmt fællesskab.


Som korleder lægger jeg vægt på, at koret har det sjovt og udvikler deres egen musikalitet, gehør og rytmesans, så det bliver det bærende element i sangen. Jeg bruger min viden om sangteknik til at trække den rigtige gospelklang frem hos sangerne på en måde, der føles rar og er sangteknisk sund.

I mine kor lægger stor vægt på det sociale. På at få nye venner, kende hinanden og have tillid til hinanden. P.T. har jeg Dragør Gospel og mine 4 Gospel Generation-kor i Nazaret kirke.

Jeg er uddannet cand.mag. i retorik med sidefag i musikvidenskab fra 2009. I foråret 2020 blev jeg autoriset Vocal Voach fra Complete Vocal Institute i København efter 3 års udddannelse i sangteknik, pædagogik mm. Jeg har desuden en lang række kurser inden for korledelse, rytmik mm.

Kontakt Louise Kofoed for at høre mere om korledelse


Gospel Teambuilding

Skal I lave noget teambuilding i din virksomhed? At synge gospel sammen er en sjov måde at lære hinanden bedre at kende på som kolleger. Mange virksomheder benytter sig af gospel teambuilding, fordi det giver en masse god energi ind i medarbejdergruppen; det udfordrer os til at arbejde sammen og lytte til hinanden; og så er det bare en fantastisk succesoplevelse, når man i løbet af en times tid går fra at være en gruppe, som aldrig har sunget sammen før – til at være et swingende gospelkor, der faktisk lyder fedt!Og jeg mener virkelig, at alle kan komme til at lyde fedt. Jeg kan lokke vellyd ud af de mindste, mest uerfarne grupper af sangere ved at benytte nogle enkle, velafprøvede tricks, som virker på alle. Er du interesseret i at prøve gospel teambuilding af i din virksomhed?  Så kontakt mig på sang@louisekofoed.dk og få et tilbud!

Kontakt Louise Kofoed for at høre mere om Gospel Teambuilding